Edgework hesabını sil
Hesabını ve tüm verilerini istediğin zaman doğrudan uygulamadan silebilirsin. İşlem hemen gerçekleşir ve geri alınamaz.
ProfilHesabı silKalıcı olarak sil
Uygulamadan
- Edgework'ü aç ve giriş yap.
- Profil sekmesine git.
- Hesabı sil'e dokun.
- Kalıcı olarak sil ile onayla.
Neler silinir
- Girişin: e-posta ve şifren ya da Apple ile giriş bağlantın. Edgework'ün Apple ile giriş erişimi iptal edilir.
- Profilin ve ayarların: görünen ad, e-posta, birimler, spor ve dil.
- İnişleri, liftleri, izleri, istatistikleri ve atlama istatistikleriyle her kayak günü.
- Arkadaşların, arkadaşlık isteklerin, davet kodun, liderlik tablosu kayıtların ve paylaşılan canlı konumun.
- Strava bağlantın ve jetonları.
- İndirilmiş çevrimdışı haritalar dahil telefondaki Edgework verileri.
Neler kalır
- Apple Sağlık'a önceden kaydedilmiş antrenmanlar: Sağlık uygulamasından silebilirsin.
- Strava'ya önceden yüklenmiş aktiviteler ve dışa aktardığın GPX dosyaları ya da görseller: Strava hesabında ya da onları kaydettiğin yerdedir.
- Sentry'deki çökme raporları yalnızca takma adlı bir hesap kimliği içerir ve en geç 90 günde silinir. Barındırma sağlayıcımızın yedeklerindeki kopyalar en geç 30 günde silinir.
Uygulamayı kullanamıyor musun?
Edgework hesabının e-posta adresinden bize yaz ve hesabının silinmesini iste. Apple ile girişte “E-postamı Gizle”yi kullandıysan yönlendirme adresini de ekle (iOS Ayarlar → Apple Hesabı → Apple ile Giriş Yap → Edgework). Talebi bu adresle doğrular, hesabını ve verilerini 30 gün içinde siler ve bittiğinde sana haber veririz.